asadar...am avut accident de circulatie pe 25 ianuarie 2009...eu parte vatamata, fractura tripla de craniu , 86 zile de ingrijiri medicale, coma, etc...sora mea, pasager in masina mea, ruptura de splina, interventie chirurgicala cu splenectomie(extirparea splinei)...vinovatului i s-a intocmit dosar penal, care si in ziua de azi este LA POLITIE.Vinovatul de producerea accidentului a intrat PE CONTRASENS SI ASA S-A PRODUS ACCIDENTUL.DECI CLAR E VINOVAT.EXISTA CUMVA UN TERMEN PENTRU PREDAREA CAZULUI DE LA POLITIE LA PROCURATURA???mentionez ca ne-am constituit parte civila in cadrul procesului penal, iar vinovatul de producerea accidentului a cerut expertiza tehnica.
In primul rand scuze pentru tasta caps lock, se pare ca nu am citit atent termenii si conditiile.asadar, azi am citit in sfarsit si eu declaratia (a doua )lui la politie, in care , printre altele cere si expertiza asupra accidentului.oricum, va multumesc pentru sfaturi
Dosarul se afla inca la organele de cercetare penala.Ca si dvs. si autorul accidentului-vinovatul - are dreptul sa se apere.In situatia de fata solicitarea unei expertize tehnice se impune.Se pare ca dosarul va mai intirzia la politie,apoi la parchet si in cele din urma la instanta.
Inarmati-va cu rabdare si Doamne ajuta ca a-ti scapat cu viata.
Sanatate.
Dosar de dauna
adiram
in luna martie sotia mea a avut un accident de circulatie ( in care este nevinovata conform procesului verbal incheiat de politie) in urma caruia a suferit o ... (vezi toată discuția)