avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transformare post in statul de functii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transformare post in statul de functii

Buna ziua,

va rog frumos sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: sunt profesor de informatica cu gradul I, vechime in invatamant 13 ani. Am dat concurs pe post de informatician care in statul de functii este informatician IV. Am depus o cerere la scoala prin care am solicitat inceperea demersurilor pentru transformarea postului din grad IV in grad I, avand in vedere vechimea mea in specialitate. Am primit de la scoala un raspuns negativ, in care se specifica faptul ca transformarea postului se considera promovare.

Va rog sa imi spuneti daca este legala transformarea postului si ce am de facut in acest caz.

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:07, 1 Iunie 2014
Postul de informatician intra in categoria posturilor didactice auxiliare, promovarea fiind posiila la intervale de 3 ani. Exista si posibilitatea de promovare mai rapida, insa nu cu toatee treptele deodata. Prin urmare, eu zic sa intrebati si ISJ-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncadrare dupa concurs arivan arivan Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la o situație prin care trec. Am o vechime în învățământ de 10 ani, în acest moment sunt încadrata ... (vezi toată discuția)
Reducere didactic auxiliar inghetata inghetata Am fost disponibilizata incepand cu data de 6.10.210, dupa 20 zile de preaviz. Intrebarea mea este: a fost corecta disponibilizarea atata timp cat in unitate ... (vezi toată discuția)
Trecere la alt grad informatician GRECUMA GRECUMA Buna ziua! In anul 2011 am terminat postuniversitar Informatica si am solicitat conform legii promovare pe studii superioare. Eram informatician medii cu grad ... (vezi toată discuția)