avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca

Buna ziua. Am o incetare de contrcat pe data de 01.06.2014. Imi puteti spune daca aceasta data este duminica , cand operez in revisal ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dan197 , utilizator 10:23, 28 Mai 2014
In cazul dvs, transmiterea revisalului se poate face - fara nicio problema - si in data de 02.06.2014.

Dacă ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, termenul se consideră împlinit la sfârşitul primei zile lucrătoare care îi urmează (art.2554 C.civ.)
va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare cim zi nelucratoare DepResurseUmane DepResurseUmane O angajata doreste sa inceteze contract cu acordul partilor pe 31.07.2016 ( duminica ) la societatea X. Luni incepe activitatea la societatea Y. sa-mi ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal 01.05.2015 carmencalineata carmencalineata Buna ziua! Daca am incetari cu data de 01.05.2015 in ce zi le declar in revisal pe 30.04 sau 02.05.2015 sau 04.05.2015? Am auzit n variante, dar nu stiu care ... (vezi toată discuția)
Cand expira termenul de 48 de ore adienutza adienutza Buna ziua! Vineri am primit o amenda, si pentru a o plati pe jumatate, trebuie achitata in decurs de 48 de ore. Intrebarea mea este cand expira termenul de 48 ... (vezi toată discuția)