avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Un nou credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Un nou credit

buna ziua.in 2010 am luat pe rate un scuter din magazin,cum cu criza ca am ramas fara serviciu si eu si sotul nu am mai avut posibilitatea de plata,cei de unde am luat scuteru mau dat la o firma de recuperatori la care in luna aceasta am ajuns cu ei la comun acord ca le platesc rata lunara,dar intrebarea mea este urmatoarea,eu mai pot sa scot acuma un nou credit daca timp de 4 ani nu am platit?bine inteles sunt constienta ca sunt in baza de rau plasnic dar am auzit ca dupa 4 ani se prescrie?cum ii asta adica dupa 4 ani nu mai apari in baza de date cu datori?asta nu inteleg eu daca sunteti amabili si puteti sa imi raspundeti va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:26, 29 Mai 2014
si asta cum vine de la data ultimei actualizări transmis?de la data de cand ei mai instiintat de datorie?
de la data la care ei transmit informatia biroului de credit.
daca nu au mai transmis nimic de la data inregistrarii, se va radia inscrierea in 4 ani. Daca ati plati, ei transmit ca s-a platit si se va radia peste 4 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp poate o banca sa raporteze o restanta de plata catre biroul de credit dana mc dana mc Buna ziua. Am rugamintea, daca este posibil, sa ma ajutati cu o clarificare referitoare la urmatorul alineat din Decizia nr. 105 din 15/12/2007, Art. 6, ... (vezi toată discuția)
Baza de date cocut21 cocut21 salut, in 2007am facut un credit la bcr in care aveam rata de 200euro...am platit pana la inceputu anului 2010 dp care nu am mai platit,in fine am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Cum ies din crb SukySu SukySu In anul 2005 am cumparat un produs prin rate la [editat]. Am plecat din tara urmand ca partenerul meu din acea perioada sa se ocupa de rate.Dupa cateva luni ... (vezi toată discuția)