avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teava de gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teava de gaz

voiam sa pun centrala in apartament pentru 2 camere adica centrala sa fie in balcon dar problema e ca ...contor de gaz este la scara langa usa de acces si de ce este teava de 3/8 la mine si la vecin este teava de 1/2?...trebuie sa stiu daca ma pacaleste firma sau instalator autorizat imi spune inlocuire de teava 1/2 de fapt teava 3/8 in bucatarie, se pune teu si teava tot 3/8 spre in balcon pentru centrala. :in centrala pentru gaz este presiune de 2.8 iar teava 3/8 :presiune de testare este 37.5 bar ,presiune de lucru teava e 25 bar....
Cel mai recent răspuns: cipri3 , utilizator 13:35, 28 Mai 2014
Este necesar ca teava de alimentare sa fie de 1/2 tzoli pentru a asigura debitul de gaze, atat pentru aragaz, cat si pentru CT, asa ca va fi nevoie sa inlocuiti toata teava, de la contor, pana la centrala. Nu va pacaleste nimeni, apoi sa stiti - teava de 3/8 este mult mai scumpa decat teava de 1/2 - de acest lucru trebuia sa tineti seama la inceput, cand ati facut separarea de masura. Nu este tarziu nici acum.
Succes!
Dumneavoastra nu cumva vorbiti de contorul de gaz care este comun tuturor apartamentelor, aveti coloana separata trasa pe casa scarii, pentru cei care vor sa monteze centrale de apartament?
contor de gaz este individual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate montare detector gaze Bucureșteanxzy Bucureșteanxzy Buna ziua, Am o intrebare legata de obligativitatea montării detectoarelor de gaze. La verificarea de acum 2 ani, nu aveam termopan nici la bucatarie, ... (vezi toată discuția)
Conectare ct la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 buna ziua, ... sharpwhite sharpwhite Conectare CT la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 Buna ziua, Va rog sa ma ma lamuriti in urmatoarea problema. Acum cca. 2 ani in urma, un vecin de la ... (vezi toată discuția)
Bransare individuala la gaze aniriliv aniriliv Ce trebuie facut pentru realizarea contarizarii individuale la gaze, daca locuiesc la bloc. Pe scara unde locuiesc sunt apartament care au centrale termice ... (vezi toată discuția)