avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Acces in sistem informatic fara aprobare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Acces in sistem informatic fara aprobare

buna ziua;daca mi-au disparut email-uri din cont sau parola furata,unde trebuie sa ma adresez?si cum pot dovedi?exista firme care fac audit informatic de securitate sau constatare ca pc-ul a fost atacat?va multumesc
Politia are de rezolvat omoruri, violuri, talharii, daca ar sta sa ancheteze toate cazurile de e-mailuri sterse n-ar mai avea timp pentru treburi serioase. Plus ca poate ajunge la concluzia ca un vietnamez sau un nigerian a spart niste servere americane si v-a sters e-mailurile, prinde orbu', scoate-i ochii.
Conturile gratuite permit recuperarea acestora prin SMS, intrebari personalizate sau chiar prin parole vechi (unele). Daca ati completat toate datele contului mai aveti o sansa de recuperare. Cititi cu atentie pasii si poate reusiti. Cate odata o simpla neatentie (click) duce la mutarea sau stergerea unor date - mi s-a intamplat. Tot ce e important puneti in locuri speciale si faceti copii.
dle tgeorgescu,poate aveti dreptate,dar poate va inselati...
dle GermanAlex,credeti-ma ca am incercat toate recuperarile posibile,cu intrebari secrete(la care au fost schimbate raspunsurile dupa furtul parolei,e primul lucru care-l face hotul cand intra in contul furat,se asigura ca nu se mai poate recupera contul cu intrebari secrete si sms tel...)va multumesc pt raspuns...
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2014
adrianpaul169, utilizator
Adica pentru o paguba de 2,50 RON vreti ca Politia sa inceapa o investigatie care costa 50 000 RON?
incadrarea unei fapte drept infractiune depinde de incriminarea ei in lege,nu de marimea prejudiciului financiar suferit de victime

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Accesare si modificare cont e-mail yahoo ele72 ele72 In data de 28 august 2009 in timp ce imi citeam e-mail-urile din casuta personala de pe yahoo, aceasta a fost accesta de pe un alt calculator (eu primind ... (vezi toată discuția)
Parola de yahoo furata alinarms alinarms mi-a fost furata parola de yahoo de o persoana de pe un forum, banuiesc. (vezi toată discuția)