buna ziua;daca mi-au disparut email-uri din cont sau parola furata,unde trebuie sa ma adresez?si cum pot dovedi?exista firme care fac audit informatic de securitate sau constatare ca pc-ul a fost atacat?va multumesc
Politia are de rezolvat omoruri, violuri, talharii, daca ar sta sa ancheteze toate cazurile de e-mailuri sterse n-ar mai avea timp pentru treburi serioase. Plus ca poate ajunge la concluzia ca un vietnamez sau un nigerian a spart niste servere americane si v-a sters e-mailurile, prinde orbu', scoate-i ochii.
Conturile gratuite permit recuperarea acestora prin SMS, intrebari personalizate sau chiar prin parole vechi (unele). Daca ati completat toate datele contului mai aveti o sansa de recuperare. Cititi cu atentie pasii si poate reusiti. Cate odata o simpla neatentie (click) duce la mutarea sau stergerea unor date - mi s-a intamplat. Tot ce e important puneti in locuri speciale si faceti copii.
dle tgeorgescu,poate aveti dreptate,dar poate va inselati...
dle GermanAlex,credeti-ma ca am incercat toate recuperarile posibile,cu intrebari secrete(la care au fost schimbate raspunsurile dupa furtul parolei,e primul lucru care-l face hotul cand intra in contul furat,se asigura ca nu se mai poate recupera contul cu intrebari secrete si sms tel...)va multumesc pt raspuns...