avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Acces in sistem informatic fara aprobare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Acces in sistem informatic fara aprobare

buna ziua;daca mi-au disparut email-uri din cont sau parola furata,unde trebuie sa ma adresez?si cum pot dovedi?exista firme care fac audit informatic de securitate sau constatare ca pc-ul a fost atacat?va multumesc
pt dl andrei-mi se pare exagerat ce imi recomandati,sa angajez avocat pt a-i presa pe politisti sa-si faca treaba...avocat angajezi sa te reprezinte la proces si in cazuri mai nefericite,ma gandesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Accesare si modificare cont e-mail yahoo ele72 ele72 In data de 28 august 2009 in timp ce imi citeam e-mail-urile din casuta personala de pe yahoo, aceasta a fost accesta de pe un alt calculator (eu primind ... (vezi toată discuția)
Parola de yahoo furata alinarms alinarms mi-a fost furata parola de yahoo de o persoana de pe un forum, banuiesc. (vezi toată discuția)