avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Executare silita
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Executare silita

Buna ziua
In urma cu ceva timp am cumparat o locuinta iar de atunci primesc diferite plicuri pe numele fostului proprietar in legatura cu creditele lor neachitate catre 3 banci.
Mentionez ca locuinta nu a fost ipotecata,nu este nimic specificat de acest gen in cartea funciara la momentul cumpararii de catre mine.
Acum am primit si o scrisoare de la un birou executoresc care intentioneaza o executare silita pe numele fostului proprietar.
Cum trebuie sa procedez?
Primesc foarte multa corespondenta lunar de la bancile in cauza pe numele acestor persoane.

Mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:41, 28 Mai 2014
Comunicati oficial bancilor ca dv sunteti proprietarul apartamentului, iar persoana careia ii sunt adresate somatiile/notificarile nu locuieste la acea adresa
Contactati executorul judecatoresc si comunicati ca dv sunteti proprietarul apartamentului si nu aveti tangenta cu debitorul impotriva caruia s-a demarat procedura de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- pe numele fostului proprietar alena12 alena12 Buna ziua In urma cu ceva timp am cumparat o locuinta iar de atunci primesc diferite plicuri pe numele fostului proprietar in legatura cu creditele lor ... (vezi toată discuția)
Somatie executare fost proprietar eva10 eva10 Buna ziua. Sunt unicul proprietar al unui apartament de mai mult de 3 ani. Am cumparat apartamentul cu credit, deci toate actele au fost verificate de banca si ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare datorii kamaya27 kamaya27 Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)