avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- pe numele fostului proprietar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- pe numele fostului proprietar

Buna ziua
In urma cu ceva timp am cumparat o locuinta iar de atunci primesc diferite plicuri pe numele fostului proprietar in legatura cu creditele lor neachitate catre 3 banci.
Mentionez ca locuinta nu a fost ipotecata,nu este nimic specificat de acest gen in cartea funciara la momentul cumpararii de catre mine.
Acum am primit si o scrisoare de la un birou executoresc care intentioneaza o executare silita pe numele fostului proprietar.
Cum trebuie sa procedez?
Primesc foarte multa corespondenta lunar de la bancile in cauza pe numele acestor persoane.

Mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:57, 29 Mai 2014
Sa nu va mai streseze, anuntati-i ca imobilul a fost instrainat dat data de...
E la alegerea dvs daca anuntati sau nu, corespondenta nu va e adresata , iar la cartea funciara se vede cine e proprietar.
Obligatia de a anunta de schimbarea domiciliului e al datornicului, apoi ar fi trebui sa isi schimbe domiciliul in cartea de identitate, e iar problema lui daca nu a facut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita alena12 alena12 Buna ziua In urma cu ceva timp am cumparat o locuinta iar de atunci primesc diferite plicuri pe numele fostului proprietar in legatura cu creditele lor ... (vezi toată discuția)
Apartament sub ipoteca Tommy D Tommy D Salutari la toata lumea! Am cumparat o masina in 1998 si am garantat cu apartamentul. Acte peste acte si binenteles ca apartamentul a fost pus sub ipoteca. ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)