avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cerere de tratament supusa impozitarii pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Cerere de tratament supusa impozitarii pe venit

Va rugam frumos sa ne confirmati, daca la cererea de tratament supusa impozitarii pe venit con. legii privind impozitul pe venit la pct. B din cerere, salariul brut previzionat poate sa fie zero ?

Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 12:27, 4 Iunie 2014
Cerere de tratament ????
Ce reprezinta ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratament fiscal tichete cadou p_orsyka p_orsyka Vreau sa acord salariatilor tichete cadou, dar am epuizat deja 2%din fondul de salar. As dori sa-l pun pe protocol, dar fara impozitarea tichetelor la ... (vezi toată discuția)
Completare formular pentru tratament MarilenaFlorentinaTudor MarilenaFlorentinaTudor In conditiile in care, un cetatean roman nu mai obtine venituri din Romania in anul 2017, urmand a lucra in Germania si solicita formularul \"Cerere de ... (vezi toată discuția)
Vizat cerere carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am de completat sau vizat - nu stiu - o cerere de tratament ca angajat supus integral impozitarii pe venit cf art 1 alin 3, art 1a din lg privind ... (vezi toată discuția)