avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal - parte civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal - parte civila

In faza de cercetare penala pentru infractiunile de complicitate taiare fara drept de arbori si complicitate furt de arbori instituitia publica s-a constituit parte civila cu suma de 100 lei .
Prin ordonanta se trimitere in instanta dosarul pentru instigare la taiere fara de arbori stabilindu-se un prejudiciu de 10 lei, infractiunea de complicitate la furt de arbori este scoasa de sub urmarire penala iar pentru infractiunea de furt de arbori se dijunge cauza fata de AN.
Intrebare : Daca ne-am constituit parte civila in faza de cercetare penala pentru cele 2 infractiuni complicitate la taiare si furt cu suma de 100 lei la primul termen de judecata ,instanta poate pune in discutie valoarea prejudiciului avand in vedere faptul ca prin ordonanta s-a stabilit prejudiciu de 10 lei pentru instigare la taiare
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:31, 29 Mai 2014
instanta se pronunta pe valoarea prejudiciului prin sentinta penala. Instanta poate sa decida cat din pretentiile partii civile este fondata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitate la furt calificat -am un copil minor, nu am antecedente,ce ma sfatuiti? ContSters335660 ContSters335660 am mai multe intrebari la dvs.. am fost sofer pt fostul iubitul meu,care este in arest la cluj,el a intrat prin efractie in mai multe magazine,eu eram ... (vezi toată discuția)
Furt calificat zeze_ke zeze_ke sunt faptasul unui furt calificat reprezentand ca obiect trei autoturisme. mi sa incheiat un dosar penal.care a ajuns la procuratura.am achitat partea mea de ... (vezi toată discuția)