avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuzul patronului de a prelua gestiunea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuzul patronului de a prelua gestiunea

buna ziua, am mai avut un topic mai devreme cu faptul ca am fost inselata la o casa de schimb valutar..spuneti mi va rog ...patronii vor face plangere penala impotriva mea, insa nu vor sa preia gestiunea...au zis ca nu i intereseaza ca magazinul sta inchis, ca e in gestiunea mea//.nu stiu cum sa procedez..eu i am notificat inca de ieri ca nu ma mai prezint la munca, ca demisionez deodata ce nu si au respectat obligatiile salariale si mi au retras in mod abuziv salariul de pe ultima luna, si voi pleca fara preaviz...dar cum pot proceda daca ei nu vor sa mi preia gestiunea...ei mai au o dublura la chei si nu vreau sa ma trezesc in situatia ca vin si iau toti banii din seif si apoi sa ma inculpe pe mn ca am plecat cu tot cu bani..va rog sa mi spuneti cum trebuie procedat...multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 31 Mai 2014
Puteti depune o sesizare la ANAF in legatura cu faptul ca angajatorul refuza sa faca inventarierea bunurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)
Posibil acuzat de angajator dorugion dorugion Am fost angajat la o societate pana acum o saptamana cand am fost dat afara la sfarsitul programului cu pretextul ca mi-am insusuit o anumita suma de bani. mi ... (vezi toată discuția)
Lipsa la inventar andyuta andyuta Buna seara, Mi\'am dat demisia din motive personale,am stat in preaviz doar 7 zile,acum fiind in concediu medical timp de o saptamana,urmand ca apoi sa;mi ... (vezi toată discuția)