avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Administratorul unui SRL poate fi executat ca persoana ...
Discuție deschisă în Executare silită

Administratorul unui SRL poate fi executat ca persoana fizica?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca administratorul unei societati SRL poate fi executat silit ca persoana fizica pentru neplata impozitului forfetar pe 2 trimestre. Mentionez ca SRL-ul respectiv nu a avut activitate niciodata, insa, in momentul introducerii impozitului forfetar, firma nu a fost declarata imediat ca si inactiva, ci abia dupa 6 luni. In acest moment, valoarea datoriilor catre stat s-a dublat din cauza penalizarilor pentru neplata. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: crisdragy , utilizator 17:17, 29 Mai 2014
Da, poate fi executat daca se stabileste raspunderea personala.
in ce conditii se poate stabili raspunderea personala ? in situatia de mai sus (societatea nu a avut activitate niciodata), e cazul ? mentionez ca datoriile cumulate la finante sunt de 1700 RON (cu tot cu penalitati)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma fara activitate raduu raduu Buna ziua, Sunt asociat cu inca o persoana la un SRL, infiintat in 2007. Societatea nu a avut activitate,nu am depus bilanturi la Reg. Comertului. Am depus ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate - impozit forfetar si executare silita soricaadrian soricaadrian Iata speta: Societatea X SRL a fost constituita de catre doi asociati Primus si Secundus. Secundus are si calitatea de administrator al societatii. Primus ... (vezi toată discuția)
Societate cu raspundere limitata Profelis Profelis Am urmatoarea dilema. Ce inseamna raspunderea limitata caci eu personal nu inteleg. Am un SRL, capital social 200 roni. Daca datoriile mele datorita ... (vezi toată discuția)