avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cererea de admitere a creantei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cererea de admitere a creantei

se pot solicita si penalitati de intarziere pina la recupererarea creantei(sint prevazute in contract)
Cel mai recent răspuns: marianna , utilizator 12:59, 8 Mai 2009
de la data deschiderii procedurii nu se mai pot cere penalitati/majorari de intarziere
art. 41 alin. 1 din legea nr. 85/2006 privind procedura insolvntei "Nicio dobanda, majorare sau penalitate ori cheltuiala (..), nu va putea fi adaugata creantelor nascute anterior datei deschiderii procedurii.
Va multumesc frumooooos!!!!

We Placut!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata majorari si penalitati dupa intrarea in insolventa monica i monica i As dori sa stiu in baza carui act normativ nu se mai calculeaza majorari si penalitati pentru debite restante de la data intrarii in insolventa a unei firme (vezi toată discuția)
Insolventa cu reorganizare aiud98 aiud98 As dori si eu raspuns la urmatoarea intrebare: Am o firma care din data de 24.02.2010 a intrat in insolventa (la cerere) cu reorganizare.S-a ajuns pina in ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala - penalitati marinelapolescu marinelapolescu Buna, M-am inscris la masa credala, si in graba am scris in cerere creanta + dobanda legala, pe care am si depus-o in termen. Am calculat penalitati de ... (vezi toată discuția)