avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate la o firma suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate la o firma suspendata

Poate administratorul unei firme cu activitate suspendata,el neavand studii economice,sa tina contabilitatea si sa depuna declaratiile lunare?
Fiin suspendata activitatea,nu sunt inregistrari contabile si declaratiile sunt pe zero,nu ar plati contabil pentru asta.
Cel mai recent răspuns: malis , utilizator 12:09, 30 Mai 2014
Da, poate.
Dar bilantul trebuie intocmit (semnat) de o persoana membra CECCAR.
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2014
Elis Ismail, Contabil
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi autorizate pe bilant 2009 mariarom mariarom Salut, Am absolvit un curs de contabilitate autorizat si m-am angajat contabil cu studii medii la o firma. Intrebarea mea este : pot semna bilantul la ... (vezi toată discuția)
Bilant pentru firma fara activitate andreeazanfir andreeazanfir daca o firma nu are activitate bilantul mai trebuie semnat de catre un economist la intocmit sau poate fi semnat de administrator si la intocmit si la ... (vezi toată discuția)
Contabilitate getazan getazan am o societate cu activitate suspendata,nici un fel de activitate de la infiintare,acum cu 15 iulie am deschiso ,pt.ce contabilitate pot opta,bilanti=ul ... (vezi toată discuția)