avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema cu banca

poate banca intreprinde ceva in situatia in care sotul are un credit si eu sunt coplatitor,platim ratele in fiecare luna dar de un an am ramas in urma cu o rata si nu reusim sa o achitam sa fim la zi.pana acum nu am avut probleme cu banca dar mai nou imi trimit mie coplatitor scrisori cu recomandata,cum ca avem o rata restanta,si s o achitam sa fim la zi ca altfel vinde creanta firmelor de recuperari.pana acum tot asa am platit cu o luna in urma si nu am avut probleme,mentionez ca singurul meu venit este alocatia si indemnizatia de crestere a copilului.
=D>:)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:55, 31 Mai 2014
Incercati sa ajungeti la zi cu rata, nu neapart dintr-o data, dar dati mai mult decat o rata intr-o luna. Dvs nu aveti doar o rata restanta, cand ati depasit data scadenta pt respectiva rata, ati inceput sa inregistrati penalitati calculate pe fiecare zi de intarziere, cand ati platit urmatoarea rata, ati platit pt rata restanta + ceva din penalitati.. calculat asa, la vreo 3 luni, practic va mai ramane o rata restanta.. in final, cand veti aduna vreo 3 rate restante, banca va declara scadent anticipatcreditul, iar din momentul ala penalitatile se calculeaza la intreaga suma restanta.. si practic, veti pierde controlul.
mergeti la banca, vedeti cat datorati si eventual intelegeti-va pt o esalonare.
pai in fiecare luna platesc mai mult decat e rata stabilita de banca ,si restanta asta de o luna o avem de mai bine de un an dar pana acum nu am avut nici o problema cu banca ,abia acum au inceput sa trimita scrisori cu recomandata,la banca au spus ca nu e chiar o problema daca avem o luna restanta pentru ca se vede ca am bunavointa sa platesc creditul chiar chiar daca cu o luna in urma,chiar nu stiu ce sa mai cred....?
Mergeti la banca si vedeti cat datorati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)
Executare bancara ion174 ion174 Buna ziua, Acum un an si jumatate am contractat un credit de nevoi personale , am platit o parte iar restul nu am mai putut plati si mi sa trimis dosarul la ... (vezi toată discuția)
Credit cu plata la zi!!! restant pt ce nu am beneficiat??? julius.jr julius.jr In 30-oct-2008 mama a luat bani pt un credit de nevoi pers de la o banca. A luat 2200ron cu 48 de rate calculat de banca sa plateasca 4900ron.A convenit cu ... (vezi toată discuția)