avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu micsorat !!!!!???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu micsorat !!!!!???

Buna ziua ...am si o o nelamurire, lucrez intr-o fabrica cu 700 de angajati si incepand de luna trecuta ni sa taiat 25% din salariu pe motiv ca asa vrea patronul.E normal sa muncesc 160 de ore pe luna si sa imi fie platite 120???Nu ar trebuii ca orele care nu ne sunt platite sa le stam acasa???:(:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:38, 30 Mai 2014
Modificarea unilaterala a c.i.m. este posibila numai in cazurile prevazute de Codul Muncii.

In speta, regula in materie de modificare a contractului individual de munca este modificarea prin acordul partilor. Dvs aveti posibilitatea de a contesta in instanta decizia unilaterala de modificare a salariului de catre angajator.
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare de salar wellis wellis Buna seara.As dori sa intreb daca se poate modifica un salar de 1400 lei brut in 850 lei brut incepand cu 1.01.2014?Precizez ca am studii superioare si prestez ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii mandeailie mandeailie buna dimineata ...orele lucrate dupa ora 22 trebuie platite suplimentar la o firma privata?....pentru lucrul de noapte pot fi incadrat la grupa 2 de ... (vezi toată discuția)
Reducerea programului de lucru la 4 ore pe zi din dispozitia conducerii societatii angajatoare SidorencuVasile SidorencuVasile Cât de legală este decizia conducerii societăţii angajatoare de a reduce programul de lucru al angajatilor TESA la 4 ore pe zi, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)