avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezilere contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezilere contract de intretinere

va retin atentia cu vechea mea problema, un contract de intretinere.am mai postat aici cu privire la asta, dar mereu intervine cate ceva.batrana cu care am facut contractul, nu mai vrea pur si simplu sa continuam.refuza intretinerea, si-a gasit niste nepoti, astia ma preseaza sa renunt, mi-au facut chiar si o plangere penala ca i-as fi sustras actele casei batranei si am profitat de faptul ca ea e senila.insa eu am actele de la notar, cand am incheiat contractul, plus ca am un certificat medico-legal de la INML, care atesta ca batrana e in deplinatatea facultatilor mentale.acum dau cu subsemnatul degeaba, femeia fiind o profitoare.ce sa fac?am o clauza in contract care spune ca daca refuza intretinerea, sa o actionez in instanta pentru schimbarea obligatiei de intretinere intr-o suma de bani, pe care sa i-o trimit lunar.m-a zapacit de tot femeia asta...#-o
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:04, 7 Mai 2009
Pai aveti deja solutia. Dati-o in judecata si folositi in beneficiul d-voastra respectiva clauza din contract.
Intotdeauna am vazut un mare risc in contractele de intretinere: acela de a innebuni intretinatorul. :D
Rareori clientii au facut acte pe termen lung cu multe reglementari, cu posibilitati de schimbare a relatiei in masura in care se schimba starea de fapt...

Dv. aveti norocul sa aveti o astfel de clkauza in contract, mergeti cu el la un avocat si obtineti in instanta trimiterea unei sume de bani.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)
Achizitionare teren cristitotora cristitotora Doresc sa cumpar un teren de la o femeie care are 85 de ani. Pot avea mai tarziu probleme cu mostenitorii din cauza varstei batranei? (vezi toată discuția)
Mostenire, act neatacabil Annarina Annarina Buna ziua. O batrana de 90 ani vrea sa lase ca mostenire apartamentul in care locuieste unei familii tinere care sa aiba grija de ea. Mentionez ca batrana a ... (vezi toată discuția)