Am si eu o intrebare adik vreo 3:) Este vorba despre sora mea care este plecata in italia.Are in tara un baietel de 4 anisori si ea tot a trm bani la copiil intre timp tatal cu banii se pare ca a dato in judecata si a decazuto din drepturi(zice el) Cum poti sa verifici dak sa facut vreo actiune fara ca sa fi fost anutata si dak chiar s-a dat vreun verdict?adik ar fi tare rau sa te trezesti k esti decazut din drepturi...Multumesc anticipat, Mariana
Verificati pe portalul instantelor acolo unde este instanta competenta.
Se poate ocupa si un avocat de acest aspect.
Daca a obtinut o hotarare judecatoreasca si nu a fost legal citata se poate desfiinta respectiva hotarare judecatoreasca.
Nu tatal e in masura sa ceara decaderea din drepturi, ci institutia de sta care are atrubutii in ce priveste protectia copilului.
In afara de a trimite bani, mai face ceva pt copil ? il vede, cat de des? De cand n-a mai fost in tara ?
Care ar fi diferenta intre decazuta din drepturi sau nu ?Cat mama e in strainatate si copilul e cu tatal, nu prea e, mama avand obligatia de intretienre, program de vizita poate primi l;a cerere..
Mama e casatorita cu tatal copilului sau nu ?
Nu e decazuta din drepturi, asa ca sa stea linistita. daca vreti sa va interesati, accesa singuri portalul instatei sau sa mergeti sa vb la DGASPC, nu e nevoie sa platiti avocat sa se uite pe internet.
Custodie copil
elly_nena
buna seara si ma iertati de deranj as vrea sa va cer un sfat ajutorul daca puteti e o problema delicata despre un copil abandonat de mama ramas in custodia ... (vezi toată discuția)