avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama și-a lăsat copilul în grija părinților, eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama și-a lăsat copilul în grija părinților, eu (tata) sunt plecat din țară. Ce pot face?

Buna ziua, va explic pe scurt, eu nu sunt in tara, concubina mea cu care am un copil de 1 anisor, a plecat de la mine de acasa, la parintii ei timp de doua luni, acum a plecat de tot la noua ei cucerire, si copilul meu e in grija parintilor ei, ce as putea face? as putea obtine copilul? daca sesizez protectia copilului in regim de urgenta, in cat timp asi fac datoria?
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:29, 8 Octombrie 2017
Trebuie deschis proces cât mai rapid.
Dacă mama nu are timp de copil si are tatăl el îl va obține si nu alte rude.
Depinde însă și ce va face ea si cum se va apăra.
Domnu avocat, eu am aproape toate chitantele care am trimis bani in tara, in schimb ea cu banii care ai dadeam eu pt ea si fetita se ducea la noua ei cucerire am contul ei de facebook si toate conversatiile ei se ia in calcul la proces? as vrea sa o decad din drepturi se poate?
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
ala_tare, utilizator
Banii sunt făcuți să circule...

De decăzut nu o puteți decade.
Puteti deschide un proces si sa se verifice situatia fiecărui părinte si alte aspecte pentru a se stabili cine ia copilul.
E proces dificil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi! Dragos_75 Dragos_75 Buna. Am si eu o problema.Sotia a plecat la mnca in Germania de cca. 7-8 luni, 1 singura data s-a intors pt.cateva zile si in timpul acesta ea si-a gasit un ... (vezi toată discuția)
Custodie minor din concubinaj andreiandrei04 andreiandrei04 Am o relatie de concobinaj in urma carea eu impreuna cu concubina avem o fetita de 9 luni. problema este ca ea, a plecat de la mine de acasa de unde statea, la ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor mickey_hd mickey_hd am o fata de 1,3 ani si concubina este plecata in alta tara,am hotarat sa ne despartim de 3 luni si de atuncea nu a mai dat nici un semn.Cum as putea sa o ... (vezi toată discuția)