avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum sa anulez o decizie de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum sa anulez o decizie de divort

Buna Ziua,
Cum as putea sa anulez o decizie de divort solutionata prin decizie notariala acum 2 luni de zile?
Mentionez ca acest divort s-a datorat unor greseli de ordin material, a unor discutii inutile pline de orgolii legate de o succesiune a mea in urma decesului mamei mele,
Daca am voie sa va mai dau detalii, spuneti-mi si voi detalia discutia,

multumesc de raspuns
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2014
ionionut_preda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:57, 1 Iunie 2014
Potrivit disp.art.382 al.3 c.civ., casatoria este desfacuta pe data eliberarii certificatului de divort si nu exista varianta pentru anularea acestuia.
Singura posibilitate pe care o aveti este aceea de a va recasatori cu fosta dvs.sotie, dar bineinteles daca si aceasta mai doreste.
doar cu o noua casatorie cu fosta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Mirrella P. Mirrella P. Situatia este urmatoarea: decedat in 2016, cu un divort pronuntat in 2007. Nu se cunoaste daca s-a mai recasatorit sau nu cu aceeasi persoana ulterior. Sotia ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama divortata, neavand act de divort teo689 teo689 Buna ziua, vreau sa fac succesiunea unei garsoniere dupa decesul mamei mele. Ea a divortat in urma cu 30 ani, insa nu a pastrat actul de divort. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi ambii membri al familiei ( sot si sotie ) proprietari al unei locuinte maxxboy maxxboy Buna ziua, ma adresez comunitatii avocatnet.ro in speranta ca voi gasii o alternativa pentru parintii mei sa nu coste 1000-2000 de euro trecerea ambilor ca ... (vezi toată discuția)