avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Audiere la comisia de disciplina
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Audiere la comisia de disciplina

Sunt functionar public. In urma plangerii unui petent sunt convocat la Comisia de disciplina. La aceasta audiere pot merge insotit de un avocat/mediator/consilier juridic? Daca da, care este procedura si ce anume trebuie sa cer din partea unui asemenea profesionist (ma refer la acreditari)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 1 Iunie 2014
Puteti fi insotit numai de un avocat.
Cu competente in ce domeniu?
Ar tebui sa aiba cunostinte de legislatia muncii, inclusiv legislatia privind functionarii publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz sa fac parte din comisia de evaluare achizitii publice RODICA22 RODICA22 Va rog sa-mi spuneti daca pot sa refuz sa fac parte din comisia de evaluare a unei licitatii in conditiile in care: - nu exista compartiment de licitatii la ... (vezi toată discuția)
Comisia de disciplina victorya_21 victorya_21 La intrunirea comisiei de disciplina in cadrul unei institutii ,,persoana care trebuie judecata poate fi insotita de avocat sau poate fi reprezentata doar de ... (vezi toată discuția)
Comisia de cercetare disciplinara ionigeo ionigeo Sunt cadru didactic auxiliar la un liceu. Dupa parerea directorului, care nu este si a mea, am incalcat disciplina muncii. Cine propune comisia de cerecetare ... (vezi toată discuția)