avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard viu dintre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard viu dintre vecini

Am probleme cu vecinii,vor sa taie gardul viu dintre noi,(niste pui de salcam cu diametrul de cca 2cm) pusi de bunica sa nu fuga terenul.Copaceii nu sant pusi de ei,nu au acte pe teren si nici buletinele la adresa respectiva.Le-am spus ca o sa curat eu gardul dar nu au vrut sa auda dupa ce plecam la serviciu eu si sotia il taie.Acum doi ani am mai avut probleme cu ei au taiat din gard am chemat Politia ei fiind multi eu singur m-au amendat am facut contestatie si am castigat,dar nu asta e problema acum,nu vreau sa curete ei gardul ci eu.Au trecut cu streasina de apa la mine in curte toata apa de ploaie si zapada vine la mine in curte.Am mai scris pe aceasta tema pe forum la dumneavoastraCe sa fac? Daca taie gardul cat nu sant acasa nu stiu ce se intampla cand vin de la servici.Multumesc!
Copaceii sunt pe hotar sau pe partea dv. de teren?
Chiar si asa, au dreptul sa taie orice ramurea care ajunge pe terenul lor.
Salcamul e invaziv, multe specii se intind prin puieti primavara... nu-i mai scoti cu anii. Nu stiu ce au ei acolo pe terenul lor, daca le deranjeaza ceva.

NOtificati-i privind potentialele urmari, poze, martori, cum s-a spus mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere puieti de catre vecin ionenea ionenea In primavara am plantat la cca 60 cm de limita cu vecinul(inca nu exista gard) niste puieti de salcam de 60cm-1m.Vecinul mi-a cerut sa-i tai iar eu am ... (vezi toată discuția)
Cum sã opresc abuzurile vecinilor? Îmi taie copacii! mihai78 mihai78 Am o suprafaţă de circa 3,900 mp teren extravilan undeva în oraş, spre periferie. Toamna trecută vecinii sau/şi copiii lor au devastat câţiva nuci ... (vezi toată discuția)
Vecinul taie de la gard pomii vechi de 40 ani? vasilegmx vasilegmx Am un vecin venit Nou prin Concubinaj.Vecina propietara nu a avut probleme cu Pomii care fäceu umbrä än amändouä pärtile mai ales Vara foarte pläcut.De ... (vezi toată discuția)