avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare teren aferent casei de locuit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare teren aferent casei de locuit

Buna ziua,

In 1979 am cumparat o casa pentru parintii mei. Eu sunt proprietar dar nu am beneficiat niciodata de aceasta locuinta. La momentul cumpararii gradina aferenta casei apartinea CAP.

In prezent terenul respectiv este trecut in titlul de proprietate al mamei mele (decedate) ca teren atribuit in urma mostenirii de la mama ei, bunica mea.
Este legal?
Cum pot proceda pentru a intra in proprietatea acestui teren in baza legii 18/1991 art. 23

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters322619 , utilizator 09:48, 3 Iunie 2014
Casa a fost cumparata pentru parinti de la o persoana terta si iar mama nu a solicitat terenul. Titlul de proprietate pe care l-a detinut a fost pentru terenul mostenit de la mama ei, bunica mea.

Va multumesc mult pentru raspunsuri
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2014
ContSters322619, utilizator
Ce este trecut la rol?
mama mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 231/2018 uti1 uti1 Buna ziua, Am urmatoarea problema. In anul 1979 am cumparat o casa pentru parintii mei. La acea vreme terenul de langa casa era al CAP-ului asa a fost ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 versus revendicare pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua. Pun in discutie o problema mai complicata: X a avut cerere la legea 18/1991, pentru doua suprafete de teren una intravilan aferenta casei de ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului pt. curte si gradina anipopa anipopa Buna ziua.In anul 1977 parintii mei au cumparat o casa.Conform unei Legi din acea perioada, terenul aferent casei si gradina intrau automat in proprietatea ... (vezi toată discuția)