avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare, consimtamantul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare, consimtamantul intretinutului

daca am un contract de intretinere si un parinte mai traieste avand 90 de ani pot sa fac eu la randul meu un contract de vanzare cumparare fara sa mai fie nevoie de consimtamantul persoanei batrane
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 15:37, 2 Iunie 2014
E foarte important ce scrie in contractul acela de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere ( banuiesc ca despre acest tip de contract e vorba). Redati in integralitate contractul sau consultati-va cu notarul care a perfectat actul ( sau un avocat, alt notar, etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie, act de vanzare cumparare sau contract de intretinere? alexandrapopescu1989 alexandrapopescu1989 Bunica doreste sa treaca apartamentul proprietate personala pe numele meu, insa ar dori o clauza contractuala prin care sa ma oblig sa am grija de dumneaei. ... (vezi toată discuția)
Problema in materie succesorala Mihaela Enache Mihaela Enache Sunt studenta la drept, dar inca nu am facut materia succesiunilor si nu ma pot pronunta asupra unei probleme cu care se va confrunta familia mea. Pe scurt : ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si habitatie viagera Stoian Elena Luminita Stoian Elena Luminita Buna ziua. Soacra mea are facut de un batran un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si habitatie viagera. Soacra a decedat si sotul meu ... (vezi toată discuția)