avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

rog un sfat... am doua popriri pe salariu in cuantum de 1/2. din luna aprilie 2014. in luna mai acelasi executor judecatoresc mi-a blocat contul de salariu pentru un alt dosar de executare si din diferenta de 1/2 din salariu care mi-a fost virat pe card mi-a fost oprita inca 1/3, in conditiile in care executorul stia ca din salariu mi-a fost oprit 1/2. ce pot face in acest caz
Cel mai recent răspuns: Tifi Laura , Consilier juridic 20:25, 2 Iunie 2014
In momentul in care executorul a instituit masura popririi la banca el nu avea de unde sa stie ca, contul pe care-l aveti deschis la aceasta instituie estre cont de salariu. In situatia asta cereti angajatorului o adeverinta in care sa specifice ca respectivul cont reprezinta cont de salariu, o duceti executorului si acesta va desfiinta masura popririi ramanand instituita poprirea doar la locul de munca de unde se va retine 1/2 din salariu pe luna pana la recuperarea intregii sume
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2014
Tifi Laura, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numai inteleg nimic...ajutati-ma! anamariamario anamariamario Buna ziua.in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la banca x de 8000 ron si un card de cumparaturi de 500 ron.anul acesta mi s-a instituit ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Adrian_Y Adrian_Y Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie: In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)
Executare silita Copaceaclaudia Copaceaclaudia Buna ziua as dori sa ma ajutati cu o problema eu mam trezit ca apar ca codebitor ,in trei dosare de executare silita (credite bancare ),care au fost luate de ... (vezi toată discuția)