avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma radiata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma radiata

buna seara

Soția a lucrat la o societate care anul acesta a fost radiată în baza unei decizi judecătorești. Având nevoie de anumite acte am început sa întreb atât la fostul patron cât și la firma care s-a ocupat de lichidarea firmei și am constatat că nici unul dintre ei nu are nimic din arhiva societății. Lichidatorul juridic mi-a arătat că singura arhivă pe care o are este un dosar de aproximativ 50 pagini. Fosta firmă care a făcut contabilitatea societății îmi comunică că nu mai are nimic din arhivă.
care ar fi demersurile pentru reconstituirea numitor documente.
unde ar mai fi șanse să găsesc ceva urme de documente. ce instituții.

mulțumesc
Cel mai recent răspuns: familistu , utilizator 10:10, 3 Iunie 2014
pentru legalmgm. lichidatorul sustine ca nu are arhive. repet pentru o firma cu activitate din 1995 pina in 2012 mia aratat un dosar de 50 pagini si atit.
familistu a scris:

daca nu prin fisa postului atunci cum se face dovada incadrari pe studii superioare.

Cu cartea de munca pana in 2011 si/sau cu adeverinta de la itm, in baza cartii de munca electronica dupa 2011.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj (angajatorul a radiat firma) kamytza01 kamytza01 buna ziua, va rog din suflet sa imi spuneti cum pot intra in somaj, in conditiile in care firma unde am lucrat a fost radiata anul trecut. eu am stat acasa ... (vezi toată discuția)
De unde imi fac rost de actele pentru somaj daca firma s-a inchis in timp ce eu eram in concediu de maternitate? ioanamariab ioanamariab Buna ziua Sunt din jud Mures, am lucrat la o firma 3 ani, in iunie 2012 am intrat in concediu de maternitate. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Demisie ionutvd ionutvd In urma cu aproximativ 2 luni mi-am dat demisia de la firma la care lucram. Am redactat demisia, am semnat-o, i-am inmanat-o managerului si el mi-a zis ca in ... (vezi toată discuția)