avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pasul urmator dupa suspendare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pasul urmator dupa suspendare activitate

Dupa ce mi se elibereaza certificatul constatator de suspendare a activitatii de la registrul comertului trebuie sa marg si la administratia finaniciara cu el? cum se procedeaza? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:57, 7 Mai 2009
Da fara intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in ... (vezi toată discuția)
Intreruperea activitatii persoanei fizice autorizate doinam24 doinam24 Sunt persoana fizaca autorizata si as dori sa intrerup activitatea. Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac , unde trebuie sa merg ,cat trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Radiere firma seizinger seizinger Buna ziua, am initiat procedura de radiere a unei firme in septembrie 2009.Activitatea firmei a fost suspendata in iulie 2006.Din cauza unor bilanturi ... (vezi toată discuția)