buna ziua,suntem 4 frati si nu am facut succesiunea dupa tata care a decedat in 1995.Acum ,eu si sotul meu vrem sa ridicam o cabanuta in curte unde sa mergem cand vrem,insa nu avem bani de succesiune.Ceilalti frati si mama nu dispun de bani iar eu singura nu vreau sa platesc totul.Pentru a obtine dreptul de a construi ceva in curte,pot doar sa primesc acordul scris de la ceilalti?Cu specificatia ca atunci cand se face succesiunea sa se scada din partea ce m-i se cuvine dupa tata?Cum trebuie sa procedez,pentru a fii totul legal,sa nu am probleme ulterior?Exclus momentan succesiunea, ,multumesc
revin... am discutat deschis cu fratii mei,si nu am impotriviri din partea lor.Am inceput lucrarea si o sa ajung la placa unde ma opresc.La finalul lucrarii,cand trebuie facuta receptia lucrarii etc.eu pot sa-mi intabulez casa pe nume sau se va face pe numele mamei mele?Sau mama poate sa-mi faca acte pe terenul in cauza?Am calculat cu ai mei si ar fi suprafata care mi-ar reveni mie la succesiune.cine stie sa-mi raspunda va rog.....
Fara cerificat de urbanism si autorizatie de constructie este ilegal sa construiti ceva! Cine credeti ca va va face receptia lucrarii daca nu cei de la urbanism? Si atunci puteti fi pasibili de amenda, nu e de jucat cu asa ceva, parerea mea.
Intabulare casa
leorot
in 1994 tatal meu a inceput o casa, pe terenul parintilor lui.
in 1997 tatal meu a decedat.
in 2004 bunicul a decedat.
in 2006 eu am finalizat contructia. ... (vezi toată discuția)