avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar pensionare pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar pensionare pe caz de boala

Buna ziua
Avem un angajat care este bolnav de cancer. De un an se afla in concediu medical. Azi a adus decizia de pensionare pe caz de boala. De la comisia de unde are decizia i s-a comunicat ca angajatorul trebuie sa-i depuna dosarul de pensionare la casa de pensii? Ce trebuie sa contina acest dosar? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:52, 3 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Intrati pe:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar pentru nevoi personale ancaemy ancaemy Am luat un imprumut in 2008 de 9000 ron pe termen de 8 ani,atunci fiind salariata. In prezent in urma unei boli cumplite(cancer) fiind si operata am fost ... (vezi toată discuția)
Perioada suspendare - revisal dobcosnic dobcosnic In cazul unui salariat care a depus dosarul de pensie de invaliditate gr.II, cum evidentiem in Revisal perioada dintre momentul depunerii dosarului si primirea ... (vezi toată discuția)