avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Dupa divort cei 2 copii minori s-au impartit ,fata la tata ,baiatul la mama,apoi am schimbat copiii,dar nu in mod oficial,fata anul acesta implineste 18 ani,baiatul are 10 ani.Tatal refuza sa ma lase sa iau legatura cu baiatul,l-a mutat la alt medic de familie,nu are un venit,si-a schimbat adresa si nu mi-a comunicat unde sta copilul,vrea sa-l mute de la scoala unde invata.Eu merg la copil la scoala in pauze si vorbesc cu baiatul doar ca nu vrea sa-mi spuna prea multe,ce pot face pentru a lua baiatul la mine alaturi de sora lui?Mentionez ca eu am locuinta mea,un serviciu stabil.As dori sa stiu ce demersuri legale pot face
Odata ce copilul este minor si nu a fost audiat intr-o instanta conteaza optiunea lui ?oricum influenta tatalui se vede ,cand l-am intrebat daca doreste sa vina la mine a spus ca se mai gandeste,eu cred ca baiatul este pus intr-o situatie delicata si nu stie cum sa procedeze.
pai conteaza ca executorul nu il ia de aripa si-l indeasa in masina, trebuie sa vrea. e adevarat ca la fata locului, poate fi convins.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor in urma unei relatii de concubinaj. corina_iliescu corina_iliescu Am trait cu tatal copilului 17 ani fara a exista o casatorie legala. Acum 9 ani am dat nastere baiatului nostru pe care tatal l-a recunoscut. Copilul ... (vezi toată discuția)
La cine ramane copilul? silbv silbv sunt casatorita de 2 ani in acest timp,am putut optine un credit pt prima casa,neam luat un apartament,si dupa un an a venit fetita pe lume...fata are 8 ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva dumitru.iulia19 dumitru.iulia19 Ma confrunt cu o problema si nu imi gasesc inca raspunsurile,la sf lunii februarie 2015 am plecat cu fata din domiciliul tatalui pe baza multor santaje si ... (vezi toată discuția)