avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta presedintiala- competenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta presedintiala- competenta

Buna ziua

Doresc sa stiu unde se depune ordonanta presedentiala. Am auzit pareri cum ca se depune acolo unde se judeca si alte pareri ca trebuie depusa la instanta superioara, la tribunal. Doresc sa aflu si o parere competenta, daca se poate si articolul de lege respectiv care este momentan in vigoare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 15:03, 3 Iunie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanþã preºedinþialã romeoiasi romeoiasi Am depus la data de 20 decembrie cerere de ordonanta presedentiala in baza articolului 403 cod procedura civila. Am depus aceasta deoarece instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Cui cer stramutarea pricinii? theox42 theox42 Doresc sa stramut pricina de la tribunal la curtea de apel motivat ca o cale de atac impotriva respingerii recuzarii si-n baza plangerii penale asupra ... (vezi toată discuția)
Competenta in materia ordonantei presedintiale Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Voiam sa stiu unde trebuie introdusa ordonanta presedintiala in cazul unui proces de divort? Aceasta cerere accesorie va reveni spre judecata ... (vezi toată discuția)