avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informare modificare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informare modificare cim

Buna ziua tuturor. As dori si eu sa stiu daca vreun angajator a primit amenda pentru ca nu a respectata art. 17 din CM privind informarea modificarii CIM. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 3 Iunie 2014
Codul Muncii nu prevede ca fiind contraventie nerespectarea dispozitiilor art.17 din codul Muncii.

Probabil ca, indirect, ITM-ul a sanctionat un angajator pentru asa ceva.
Multumesc pentru raspuns. Am vazut in CM ca nerespectarea acestui articol nu atrage dupa sine raspunderea contraventionala, dar doream sa stiu daca in practica a fost cineva amendat ...
Probabilitatea este foarte mica sa gasiti asa ceva, din cate cunosc din activitatea ITM-urilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract fara semnatura donigao donigao Buna ziua, Speta: dosar complet de personal, insa de pe contractul individual de munca lipseste semnatura salariatului (omisiune), contractul a fost ... (vezi toată discuția)
Ce pot păți? Agvil Agvil Buna ziua!Lucrez de 3ani la o firma unde u am depus medicina muncii și nici adeverință de la medicul de familie..Mi de poate desface CM?Care sunt ... (vezi toată discuția)
Buna seara - cim nerespectat de patron Cocolin0 Cocolin0 Daca semnezi contractul pe 6 ore de munca cu salariu fix si patronul iti făce programul de 10 ore pe zi in loc de 6 fara sa iti dea ceva la salariu asta ii ... (vezi toată discuția)