avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... S-a transferat un pfa de pe sector 4 in Ilfov (Buftea)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

S-a transferat un pfa de pe sector 4 in Ilfov (Buftea)

Nu stiu cum sa mai procedez! In urma cu 9 luni m-am angajat la un pfa care si-a schimbat sediul social al firmei.acum am nascut si patronal are nevoie de o fisa sintetica 439 care asociata la dosar recupereaza banii de Fnuass ptr indemnizatie.Problema e ca nu a fost facut transferul societatii in format electronic asfel pe sector 4 am debit la decl 112 iar pe Ilfov platiile, intrebarea e urmatoarea ce sa fac? Dosarul printat il am dar format electronic nu - l mai transfera, timpul se scurge si foaia sintetica devine nefolositoare in situatia data. O alta intrebare este daca toata pb asta imi afecteaza indemnizatia copilului pana la 2 ani , s-au mai correct cu o astfel de pb mai pot face dosarul de indemnizatie crestere copil pana la 2 ani. Va rog mult sa ma ajutati....
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 09:00, 4 Iunie 2014
Buna ziua!
Mergeti cu dovada platii efectuate la sectorul 4 si paote va elibereaza fisa.
In mod normal fisa nu are nici o "treaba" cu dosarul dvs.de indemnizatie.
Fisa este pentru a-si recupera societate banii, iar dosarul se "intocmeste" pe baza veniturilor dvs.
Multumesc ptr raspuns. Intradevar banii aceia nu aveau treaba cu mine in mod normal ,numai ca in cazul meu angajatorul m-a pus pe mine sa platesc asigurarile sociale ptr ca lui nu-I mai mergea afacerea, neavand de ales (fiind insarcinata) am aceptat sa platesc contributiile din bani personali si acum as fi vrut sa recuperez ( cu ajutorul angajatorului), numai ca nu prea ma ajuta situatia, cei de la sector 4 mi-au spus ca societatea se afla in arondare si nu ma pot ajuta ptr ca practic societatea nu figureaza nici la ei...nu prea inteleg.Mai am totusi o intrebare cine trebuia sa solicite acest dosar, transfer ( eu sunt secretara dar tot in spatele meu a cazut si sarcina contabilitatii, tinea de mine acest transfer?)
Cu alte cuvinte toata aceasta problema nu afecteaza indemnizatia de crestere copil!
Nu stiu de ce amestecati lucrurile, astfel incat, nimeni sa nu mai inteleaga nimic.

P.F.A. isi va rezolva problema odata cu transferul dosarului fiscal. In perioada aceasta tulbure nimeni nu mai elibereaza fise.

Dreptul dvs. la indemnizatie nu este afectat de acest lucru.
Buna ziua!
Pentru a schimba sediului social al pfa trebuie depusa declaratia 050 la anaf. (cu o copie dupa noul cif.). Se depune de catre dvs. in Ilfov. Dosarul il transfera ei. Daca ati depus declaratia 050, mergeti cu ea la "noul" anaf in Ilfov si solicitati fisa. (ii explicati si situatia dvs., poate aveti noroc asa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu fiscal pfa cadyman cadyman Buna ziua, Mi-am schimbat buletinul pe Oras. Bragadiru Judet Ilfov Acum trebuie sa imi schimb domiciliu fiscal din Braila in orasul Bragadiru , Judetul ... (vezi toată discuția)
Dosar recuperare concedii medicale in 2018 roxana69 roxana69 Am vazit pe site-ul CNAS ca in 2018 trebuie adaugate la dosarul de recuperare concedii medicale si urmatoarele documente: Baza de calcul a concediilor ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social la adresa punctului de lucru denisaf denisaf Buna ziua, O societate din sectorul x, cu un pct de lucru(cu salariati) in sectorul y, isi muta sediul social in sectorul y, la adresa pct de lucru. Ce ... (vezi toată discuția)