avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... service auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

service auto

Care este legea (daca este si cum se numeste )in care un client posesor de automobil (ex Renault)ce este in perioada de garantie ,poate sa efectueze reviziile obligatorii in alte unitati service agreate de RAR pt reparatii la acesta marca de auto(dar nu reprezentate ale marcii in cauza) si sa poata beneficia de garantia contractuala a autovehicului ?
conditiile de acordare si mentinere pentru garantie sunt stipulate doar de catre producator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa fac reviziile la un service agreat de producator sau pot face aceste revizii la oricare service autorizat eventual rar? europencil europencil AM cumparat un autoturism de la un dealer autorizat. Mi s-a spus ca exista un document legislativ prin care se acorda posibilitatea de a face reviziile la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca am cumparat un autovehicul de nou in romania, ... ionut.nicolin89 ionut.nicolin89 Buna ziua. Daca am cumparat un autovehicul de nou in Romania, am obligatia sa fac reviziile si inlocuirile periodice(nu ma refer la reparatii majore) DOAR in ... (vezi toată discuția)
Revizie tehnica a unui autoturism in garantie petcudanpetcu petcudanpetcu ce spune legislatia in privinta faptului ca reprezentantele auto te obliga sa faci reviziile in perioada garantie, fara a accepta sa vii cu consumabilele ... (vezi toată discuția)