avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Asociere in participatiune cu o firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Asociere in participatiune cu o firma in insolventa

Poate fi incheiat un contract in asociere in partecipatiuni intre doua societatii din care una este in insolventa si aporta la aceasta asociere un imobil?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:45, 10 Iunie 2014
Pentru ca nu a fost ridicat dreptul de administrare.
Atentie, art. 46 pe care il citezi tu se refera la situatia in care dr de administrare e ridicat .
In primul mesaj ati scris ca una societatea este in insolventa, asta inseamna ca s-a deschis procedura de insolventa, asta inseamna ca art.46 pe care il citez eu, atentie .. ridica de iure debitorului dreptul de administrare (mai putin exceptia stipulata in textul normei citate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele inceperii executarii silite fara incuvintarea instantei !!! pedro83 pedro83 Buna seara, As vrea sa stiu ce efecte are o executare silita daca executorul nu are incuvintarea de la instanta (nu a cerut-o), si ce solutie mi-ati ... (vezi toată discuția)
Societate cu probleme lilicrin lilicrin O firma care pelucreaza, distribuie si comercializeaza mezeluri a vandut cu factura si chitanta produse din carne in luna 07 2009 inclusiv insa firma se afla ... (vezi toată discuția)
Plata salarii aferenta perioadei imediat precedente deschiderii procedurii de insolventa Alexian_2011 Alexian_2011 [quot]Buna ziua! Am urmatorul caz: O societate X cere deschiderea procedurii de insolventa . incepand cu data de 28 martie 2014 -sa zicem - SC X intra ... (vezi toată discuția)