avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se poate recupera taxa de poluare ( in baza OUG ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se poate recupera taxa de poluare ( in baza OUG 50/2008) pentru o masina noua?

Se poate recupera taxa de poluare ( in baza OUG 50/2008) pentru o masina noua?
In 2011 mi-am achizitionat o masina noua si am platit aceasta taxa. O mai pot recupera acum? Si daca da, cum?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 18:17, 3 Iunie 2014
Nu,un din conditii era sa fie masina la mina a doua ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare - masina achizitionata in urma cu un an BtroescuBogdan BtroescuBogdan Am cumparat in iunie anul trecut un logan fabricat si inmatriculat pentru prima data in 2004. A mai avut un proprietar in 2011. As vrea sa stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto aandrra aandrra stie cineva daca o taxa platita in 2008, dupa aparitia oug 50/2008 poate fi recuperata acum, avand in vedere ca termenul pentru procedura prealabila a ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxa auto NicoletaAnton NicoletaAnton Buna ziua, Ma intereseaza daca am cuparat o masina marca Logan in luna iulie anul 2010 si am platit taxa de mediu la achizitionarea acesteia, cu noua lege as ... (vezi toată discuția)