avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Salutari tuturor! Matusa mea impreuna cu sotul dansei doreste sa doneze ficei (este singurul copil) una din proprietatile lor. Fica este casatorita , si sotul dansei in decursul de 10-15 ani a detinut 3 masini pe care le-a vandut si nu le-a radiat, motiv pentru care impozitul si penalitatile au ajuns la 15000 lei. Matusa vrea sa stie daca fiscul poate sa execute silit proprietatea ficei. In acest moment fica si ginerele nu detin bunuri mobile sau imobile pe numele lor.
Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:50, 4 Iunie 2014
DA, la un moment dat poate sa o pateasca, este riscant.

Dar mai apare o intrebare : erau casatoriti sau nu, cand sotul a avut cele 3 masini, actualmente neradiate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire despre procura Deltaica Deltaica Buna ziua, sunteti amabili sa ma ajutati cu 2 nelamuriri pe care le am? Vreau sa donez 2 proprietati ficei mele care este plecata din tara in acest moment la ... (vezi toată discuția)
Divort- revendicare apartament Laura Pricope Laura Pricope Am un apartament cu 3 camere pe care i l-am dat fiicei mele casatorite.Fiica mea este in divort cu sotul ei care avand 2 copii minori.Eu ca persoana mi-am ... (vezi toată discuția)
Nu pot radia mașina care este doar la fisc pe numele meu Iulian8484 Iulian8484 Buna ziua. De câțiva ani ma tot chinui anual sa radiez o mașina care nu este pe numele meu decat la fisc. Mașina a fost la mimeni doar 2 săptămâni apoi ... (vezi toată discuția)