Buna ziua.
Azi am observat ca bicicletele lipsesc din locul de unde le-am avut depozitate , mentionez ca acel loc se afla la etajul 9 (tehnic) blocul avand 8 etaje ,este prevazut cu lacat si nu au acces decat un numar limitat de persoane din bloc plus angajatii delegati ai unei firme de distributie internet . Vreau sa stiu care este procedura sau procedurile intr-o astfel de situatie si daca prejudiciul poate fi salvat . La etajul 8 unde locuiesc mai veneau 3 baieti din acest bloc alaturi de alte persoane din alte blocuri . Eu personal nu banuiesc vecinii sau angajatii firmei de internet ci pe acesti baieti. Vreau sa stiu care este procedura sau procedurile intr-o astfel de situatie ,si daca vinovatii pot fi gasiti mentionez ca de la fata locului se pot lua amprente , si daca prejudiciul poate fi salvat .
va multumesc.
Raspuns.
Plangere penala facata cat mai repede (chemata politia imediat), ca politia sa mai aiba posibilitatea sa ia probe (amprente, sa vina cu caini lupi de urma, cu mijloacele lor specifice de audiere ) cu cat amanati si nu o faceti LA URGENTE, cu atat e mai rau. Cunoasteti zicala: hotul neprins negustor cinstit se numeste. Iar in drept opereaza regula "ceea ce nu poti sa dovedesti nu exista". Acum, toata lupta este pe probele care mai pot fi luate de politisti.
Inocentia