avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primire stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primire stimulent de insertie

Buna ziua. Vreau sa intreb in cazul stimulentului de insertie: daca se revine din CIC pana la un an si incepe sa primeasca stimulentul de insertie mama, dar intre timp se inchide societatea si mama intra in somaj, poate primi tatal pentru perioada ramasa stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:57, 4 Iunie 2014
1. Stimulentul de insertie se primeste numai de catre parintele care a intrat primul in CCC si numai daca are venituri din salarii, din activitati independente sau agricole.

2. Pe perioada cat aveti indemnizatie de somaj sau nu aveti nici un venit nu beneficiati de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatia de crestere a copilului pentru o mama somera paraschiv-raluca paraschiv-raluca Ce se intampla cand mama este somera , cu 12 luni , inainte de momentul nasterii copilului. Mai poate beneficia de indemnizatie? Ce valoarea poate avea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie meliandreea meliandreea Buna ziua. Am nascut in 20.04.2015 si beneficiez de indemnizație de cresterea copilului pana la 2 ani. Am intrat in cic din somaj. Pot si eu beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie tata sau mama Ral_uca Ral_uca Buna ziua, As dori sa stiu si eu ce se intampla in urmatoarea speta: mama salariata full time intra in CCC si alege varianta 1 an (pt ca e mai avantajoasa ... (vezi toată discuția)