avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... S-a transferat dosarul cu sediul social PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

S-a transferat dosarul cu sediul social PFA

Buna ziua ! Timp de 9 luni dosarul cu sediul social a fost in arondare si azi in sfarsit cei din sect.4 l-au transferat catre Ilfov , din cate am inteles acum ar trebui sa depun declaratia 070 ( vector fiscal ), asta daca sunt salariati....?
Nu prea inteleg cand trebuie depusa declaratia asta, ptr ca atunci cand am fost sa depun decl 070 asta acum 9 luni cand s-au facut angajari la pfa, mi-au spus ca nu trebuie , sa fac vector fiscal 010, 050 si km atat. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in acest sens, sunt debutant in conta si nu prea ma descurc la capitolul declaratii.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 14:27, 5 Iunie 2014
trebuia 070.
070 se depune cand exista modificari la pfa ( angajeaza, tva, accize, etc...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 buna seara, va rog sa ma lamuriti daca trebuie sa depun decl 010 pana la sf lunii la o intrep.indiv. infiintata anul trecut.pana acum am depus decl 200 si ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 100 000 euro gina.lucia gina.lucia Buna ziua! Daca am un PFA (la care tin contabilitatea in partida simpla) si am depasit plafon de 100 000 de euro in cursul anului, cand trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
S-a transferat un pfa de pe sector 4 in ilfov (buftea) fierarita fierarita Nu stiu cum sa mai procedez! In urma cu 9 luni m-am angajat la un pfa care si-a schimbat sediul social al firmei.acum am nascut si patronal are nevoie de o ... (vezi toată discuția)