avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pret cadastru intabulare casa cu teren 1000mp in afara ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pret cadastru intabulare casa cu teren 1000mp in afara Bucurestiului

Buna ziua,
as dori si eu o informatie daca se poate ....cat costa actele pt un teren de cca1000mp cu casa batraneasca(care nu are succesiune ,pe care tot eu trebuie sa o fac) si unde se face?trebuie sa apelez la o firma specializata sau merg la primaria de care apartine?si cat ma costa toate actele pe etape,adica :1.succesiunea,2.cadastrul, si intabularea si 3. actele de vanzare-cumparare.Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: lando , utilizator 15:44, 4 Iunie 2014
Cautati pe internet o firma de cadastru din zona si aflati tarifele, puteti sa obtineti/negociati si o oferta.
La fel in privinta cumpararii, contactati un notar, care va poate sfatui punctual conform situatiei particulare.Teoretic puteti cumpara de la toti mostenitorii fara a mai face iesirea din indiviziune.Si taxa pentru succesiune o puteti afla de la notar, pe baza documentelor - nu pe vorbe.
Da,aveti dreptate,mai intai voi contacta un notar.Va multumesc mult pt raspunsul prompt.Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune alexvalentin alexvalentin Buna ziua, In cazul in care parintii sunt decedati, exista 4 frati si un teren cu suprafate de 1ha, se poate impartii in patru parti egale acest teren, ... (vezi toată discuția)
Donatie jeff123 jeff123 Buna ziua, Ma intereseaza daca cei 2 proprietari(frati) ai unui imobil (act mostenire), pot face donatie, in nume comun, catre doi copii (majori, cate unul ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune andruta1403 andruta1403 Tatal meu este unul dintre cei 6 mostenitori (dintre care 3 sunt decedati). S-a incercat o iesire din indiviziune (in 2008), dar nu s-a finalizat deoarece ... (vezi toată discuția)