avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pret cadastru intabulare casa cu teren 1000mp in afara ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pret cadastru intabulare casa cu teren 1000mp in afara Bucurestiului

Buna ziua,
as dori si eu o informatie daca se poate ....cat costa actele pt un teren de cca1000mp cu casa batraneasca(care nu are succesiune ,pe care tot eu trebuie sa o fac) si unde se face?trebuie sa apelez la o firma specializata sau merg la primaria de care apartine?si cat ma costa toate actele pe etape,adica :1.succesiunea,2.cadastrul, si intabularea si 3. actele de vanzare-cumparare.Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: lando , utilizator 15:44, 4 Iunie 2014
Cautati pe internet o firma de cadastru din zona si aflati tarifele, puteti sa obtineti/negociati si o oferta.
La fel in privinta cumpararii, contactati un notar, care va poate sfatui punctual conform situatiei particulare.Teoretic puteti cumpara de la toti mostenitorii fara a mai face iesirea din indiviziune.Si taxa pentru succesiune o puteti afla de la notar, pe baza documentelor - nu pe vorbe.
Da,aveti dreptate,mai intai voi contacta un notar.Va multumesc mult pt raspunsul prompt.Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune alexvalentin alexvalentin Buna ziua, In cazul in care parintii sunt decedati, exista 4 frati si un teren cu suprafate de 1ha, se poate impartii in patru parti egale acest teren, ... (vezi toată discuția)
Donatie jeff123 jeff123 Buna ziua, Ma intereseaza daca cei 2 proprietari(frati) ai unui imobil (act mostenire), pot face donatie, in nume comun, catre doi copii (majori, cate unul ... (vezi toată discuția)
Cedarea sau vânzarea unei parti Anisoaraflori Anisoaraflori Bună ziua, suntem 4 frați moștenitori. S-a stabilit ca fiecare avem 1/4 din imobil. Unul dintre frați vrea sa îmi dea partea lui. Se poate face acest ... (vezi toată discuția)