avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Se afla in stare de incompatibilitate administratorul ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Se afla in stare de incompatibilitate administratorul judiciar? poate fi inlocuit?

societatea urmare unui proces cu proprietarul terenului pe care este construt magazinul a fost obligata la plata
unei taxe de nefolosinta a terenului in suma de 15625 euro.,creditorul a cerut insolventa.Am contestat starea de
insolventa ,dar instanta a dispus intrarea in insolventa.Avocata creditorului a propus ca administrator judiciar pe
cumnata sa,(la data propunerii nu cunosteam gradul de rudenie) judecatorul sindic a aprobat.Dupa felul cum se
comporta administratorul judiciar cu noi ca un adevarat dictator,am facut cercetari si am aflat ca sunt rude iar
avocata creditorului este nepoata acesuia.Am cerut inlocuirea administratorului judiciar ,ca fiind incompatibil ne
respectand art.29 lit.a din OUG 86/2006 art.5 din aceeasi ordonanta.Vrem sa cunoastem parerea dumneavoastra
se afla in stare de incompatibilitate.??Cu stima va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:41, 4 Iunie 2014
Da se afla in conflict de interese. :O
Judecatorul ce a decis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare administrator judiciar DumitruAndriana DumitruAndriana pot recuza administratorul judiciar propus de creditorul care a intrudus insolventa,deoarece este cumnata avocatei creditorului, avocata care la randul sau ... (vezi toată discuția)
Se poate evita insolventa? DumitruAndriana DumitruAndriana in data de 9.12.2013 s-a deschis procedura de insolventa asupra societatii in urma unui debit de nefolosinta a terenului pe care este construit magazinul ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta falimentul? DumitruAndriana DumitruAndriana in decembrie s-a declarat starea de insolventa,am contestat decizia de intrare in insolventa si administratorul judiciar propus de creditor deoarece se afla in ... (vezi toată discuția)