avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Control Inspectori ANAF-Inopinat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Control Inspectori ANAF-Inopinat

Am avut un control inopinat la o reclamatie a fostului sot si si s-a luat masura suspendarii activitatii pe 3 luni si amenda deoarece au gasit casa de marcat nealimentata la energia electrica.
NU s-a efectuat niciun act de comert care sa necesite bon sau nefolosirea in fapt a acestei case.
Faptul ca nu era alimentata la energia electrica se incadreaza la motivele de nefolosire care duc la suspendare pe 3 luni?
S-au nefolosirea consta tocmai in efectuarea unui act de comert prin neemiterea de bon fiscal?
Va multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 09:17, 10 Iunie 2014
Buna ziua!
Poate inspectorii anaf au considerat ca va incadrati la art.1 alin.4 din OUG 28/1999 si art.14 alin.2 din aceeasi ordonanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert in targuri si oboare andymury andymury Am un SRL, cu obiectul principal de activitate Baruri si alte activitati de comercializare... (cod caen 5630), am certificatul constatator pentru punct de ... (vezi toată discuția)
Curent electric cren cren Sa va relatez problema mea. Mama sotului meu ii vinde acestuia un teren cu o casa. Aceasta casa este conectata la curent electric. Noi demolam aceasta casa, ... (vezi toată discuția)
Controlul accesului in bloc si cum functioneaza interfonul andreiSRR andreiSRR Locuiesc intr-un bloc care are o asociatie de proprietari. Recent s-au inceput lucrarile de reabilitare termica (platite de primarie), si, printre altele s-au ... (vezi toată discuția)