avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Constructie langa casa -norme de respectare a ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Constructie langa casa -norme de respectare a construirii si program lucru

Buna ziua ----------linga casa noastra se contruieste o cladire de 6 etaje plus parcare 3 ninevele - comun este gardul ce ne desparte -----------------s-a daramat si se darama vechea cladire fara minim de protectie pt vecini -----------este praf,fara plasa sau demarcare corecta a zonei de lucru --------- zgomotul produs de masinile ce sparg ,foreaza etc este infernal ,-care sunt normel in constructie si programul aferent atat pe vreme de vara cat si iarna-multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iunie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:12, 4 Iunie 2014
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, primaria si cere sa se precizeze conditiile impuse firmei de ctii. care a solicitat si primit autorizatia de ctii., referitor la perioada de lucru.
Pentru modul in care se desfasoara lucrarile in santier puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data Inspectoratul de stat in ctii.
Pentru zgomotul produs, puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, Agentia teritoriala de mediu, Directia sanitara judeteana si Inspectoratul teritorial de munca, pentru a se verifica modul cum s-au respectat prevederile legale privind protejarea populatiei fata de zgomotul produs, praf, eventuale accidente legate de caderi de zidarie, in urma operatiilor de daramare, etc.
Nu mai scrieti cu majuscule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie restaurant fara acordul vecinului utilizatorstefan utilizatorstefan Buna ziua, In imobilul in care locuiesc functioneaza un restaurant. As dori sa stiu care este procedura de anulare a autorizatiei de functionare, in cazul in ... (vezi toată discuția)
Poluare cariera de exploatare piatra ariana03 ariana03 Buna ziua Doresc sa va supun atentiei urmatoarea situatie: in urma cu 2 ani s-a redeschis o caiera de piatra la aprox 1.5 - 2 km de primele locuinte si din ... (vezi toată discuția)
Liniste perturbata intr 8.30-17 irinoaia irinoaia Buna ziua! Avem urmatoarea situatie acum ceva timp s-a constriut un bloc de 4 etaje in fata noastra la aproximativ 10 m de scara noastra pe locul in care era ... (vezi toată discuția)