Sunt PFA in sistem real. Anul acesta am depus declaratia 200 si, considerand ca pe 2014 o sa am aproximativ acelasi venit ca pe 2013, nu am mai depus declaratia 220. Mentionez ca nu am primit inca o decizie de impunere sau alt document in urma depunerii declaratiei 200.
Problema e ca acum in mijloc de an mi-am dat seama ca o sa realizez mult mai putin, aproximativ 60% din cat am realizat in 2013. Din cate am inteles cei de la finante o sa calculeze impunerea pe baza veniturilor si cheltuielilor pe care le-am declarat in declaratia 200.
Exista vreo posibilitate de a modifica acest lucru, eventual un 220 sau ceva rectificativ? Pentru primele doua trimestre am platit sumele ca si cum am platit si anul trecut, dar in a doua jumatate a anului nu o sa mai am sa platesc pentru ca nu o sa mai realizez decat foarte putine venituri. Mentionez ca nu vreau sa inchid PFA-ul (stiu ca asta e o solutie pana la urma) in ideea in care in continuare o sa mai am de lucru dar mult mai putin ca inainte.
Decizie impunere
nikuteau
Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri:
-la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)