avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuz emitere certificat de urbanism
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuz emitere certificat de urbanism

Rog un raspuns urgent!
In data de 14.05.2014 am depus documentatia pentru emiterea certificatului de urbanism pentru a construi un gard care imprejmuieste proprietatea.
In cursul zilei de 03.06.2014 am fost informat verbal de catre o persoana din cadrul primariei ca primaria m-a actionat in instanta pentru rectificarea cartii funciare si justificarea unei suprafete in plus(41mp) fata de 1000mp din titlu de proprietate.
As putea dupa 30 zile sa actionez in instanta primaria pentru nerespectarea termenului de 5 zile pentru completarea documentatiei in caz ca nu este completa ? Mentionez ca nu am primit nici un raspuns oficial in legatura cu emiterea certificatului de urbanism.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: sorin_mocanu76 , utilizator 07:43, 5 Iunie 2014
Verificati informatia neoficiala.
In speta se pare ca nu este vorba de o completare a unei documentatii incomplete ci de depunerea unor inscrisuri neconforme realitatii.
inscrisurile sunt urmatoarele:
-act vanzare cumparare
-carte funciara+extras
-plan de situatie
-cerere
-chitanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara sorin_mocanu76 sorin_mocanu76 1.Prin rectificarea cartii funciare ce prejudicii se aduc proprietarului? 2.Se vor urmari suprafetele din actele de proprietate sau cele di teren? 3.Se ... (vezi toată discuția)
Refuz emitere certificat de urbanism fara cadastru si carte funciara aleksutzu aleksutzu Buna ziua, Este corect sa mi se ceara pentru un certificat de urbanism de informare copii dupa cadastru si carte funciara ? Doresc sa achizitionez un teren ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)