avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinte

Intrebarea ,este daca in cazul ramaneri in pronuntare si a amanari a sentintei intr-un contencios,verdictul se da in sedinta publica (intra completul in instanta ) ori se da in sala de consiliu ,din practica ma refer .
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 10:35, 12 Iunie 2014
de cele mai multe ori camera de consiliu, depinde de instanta si de judecator in speta, la noi nu am vazut niciodata in sedinta publica....daca totusi partile se prezinta acolo la pronuntare vine grefierul cu condica si citeste solutia......
Asta inseamna ca nu se mai poate depune nimica in ziua in care se pronunta sentinta,am crezut ca intra judecatorul si iar probe.Multumesc!
pai dupa ce se ramana in pronuntare inseaman ca s-au cam inchis dezbaterile, faza probatorie se inchide chiar inainte de intrarea pe fond deci exclus sa se depuna probe dupa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere arestare nepronuntata in sedinta publica Albert Kurtyan Albert Kurtyan Avem o sedinta de prelungire a arestarii preventive. Judecatorul da ordin sa se inchida usile la pronuntarea incheierii de arestare. Pronuntarea nu s-a ... (vezi toată discuția)
Pronuntarea hotararii ynna 55 ynna 55 la ultimul termen de judecata partile au luat cunostinta despre termenul la care urma sa aiba loc pronuntarea deciziei.reclamantul si avocatul lui nu s-au ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea avocatilor la citirea sentintei definitive Kitte Kitte Buna ziua. Sper ca am postat in sectiunea potrivita. Matusa mea avea mosternire un teren in Primaverii, teren pentru care s-a judecat unchiul meu (matusa ... (vezi toată discuția)