avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuz divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz divort

Buna. Sotul meu vrea sa divorteze dupa 13 ani de casnicie. Eu nu vreau. Pot sa refuz divortul si cum?
dvs va puteti opune insa atat timp cat actiunea sotului va fi dovedita nimeni nu il tine casatorit cu forta
Si daca refuzati, ce realizati, va va iubi mai mult ? Doar mai pierdeti niste timp pe care ati putea sa-l petreceti altfel, ati putea incepe o alta relatie de ex..
Multumesc.
Din cate am vb.inca intre noi exista sentimente. Dar sunt sigura ca cineva i-a luat mintile. Nu o femeie ca nu avea cand, dar mama lui nu m-a vrut niciodata.
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2014
gi-jane2, moderator
Mamele nu prea iau mintile copilului lor B-)
Incercati si dvs, puteti reusi :)
Nu mai pot ca s-a mutat la ea si ma evita.

De cate ori consecutiv am voie sa nu particip la proces?

Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Divort fara acordul unei parti lucya36 lucya36 Buna ziua. M-am casatorit acum 23 de ani cu sotul meu, casatorie din care a rezultat o fiica, in varsta acum de 22 de ani. Din cauza alcoolului, a deselor ... (vezi toată discuția)
Sotia mea doreste sa divorteze avem un copil de 7 ani Adrian37 Adrian37 Buna ziua Am urmatoarea rugaminte. Sunt in proces de divort maine la termenul numarul trei. primul termen l-am obtinut ca sa pot sa imi angajez un aparator. ... (vezi toată discuția)
Divort..:( oanaoanaoana oanaoanaoana Buna seara! Am si eu o intrebare...sotul meu a bagat divortul,peste putin timp avem prima infatisare. Intrebarea este: ce se intampla la prima ... (vezi toată discuția)