Buna ziua , am avut o problema cu doi domni din armata ,ca asa m-au amenintat ca sunt din armata si ca nu am ce sa le fac, erau in stare de ebrietate , si mi au adus injurii de fata cu colegii mei lucarand eu intr-un club ,m-au injurat ,m-au scuipat se vede si pe camerele de supraveghere , am chemat politia si m-au jignit si de fata cu politia si cu cei de la interventie si m-au scuipat de fata cu cei de la politie si interventie si colegii mei .Deci martori am destui , acum vreau sa va intreb ce pot face in continuare deoarece as vrea sa fie pedepsit si sa cer si daune morale pentru tot ce am patit , nici nu imi mai vine s -a ma duc la servici de rusine ca am fost scuipat si injurat , sfatuiti-ma ce pot face acestor domni ,mentionez ca se vede si pe camere totul si de fata cu politia si cei de la interventie am fost jignit si scuipat , astept un raspuns . Va multumesc!
Daca apreciati ca prin atitudinea si comportamentul manifestat impotriva dv,au fost aduse prejudicii imaginii,onoarei,reputatiei dv,aveti dreptul in baza probelor si martorilor sa formulati actiune in instanta impotriva celor vinovati