avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... injurii scuipat si amenintat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

injurii scuipat si amenintat

Buna ziua , am avut o problema cu doi domni din armata ,ca asa m-au amenintat ca sunt din armata si ca nu am ce sa le fac, erau in stare de ebrietate , si mi au adus injurii de fata cu colegii mei lucarand eu intr-un club ,m-au injurat ,m-au scuipat se vede si pe camerele de supraveghere , am chemat politia si m-au jignit si de fata cu politia si cu cei de la interventie si m-au scuipat de fata cu cei de la politie si interventie si colegii mei .Deci martori am destui , acum vreau sa va intreb ce pot face in continuare deoarece as vrea sa fie pedepsit si sa cer si daune morale pentru tot ce am patit , nici nu imi mai vine s -a ma duc la servici de rusine ca am fost scuipat si injurat , sfatuiti-ma ce pot face acestor domni ,mentionez ca se vede si pe camere totul si de fata cu politia si cei de la interventie am fost jignit si scuipat , astept un raspuns . Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2014
kipas, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:19, 6 Iunie 2014
Daca apreciati ca prin atitudinea si comportamentul manifestat impotriva dv,au fost aduse prejudicii imaginii,onoarei,reputatiei dv,aveti dreptul in baza probelor si martorilor sa formulati actiune in instanta impotriva celor vinovati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma cu un an, am copiat de la un profil public de pe facebook ... Magdalena22 Magdalena22 In urma cu un an, am copiat de la un profil public de pe facebook o poza si am trimis-o unor amici in mesaje private. Unul din acestia a anuntat autoarea pozei ... (vezi toată discuția)
Pot scapa de plata amenzii daca organele de politie au fost violente? VladNistor VladNistor Ma aflam in stare de ebrietate. am injurat agentii Politiei, acestia m-au trantit la pamant, mi-au pus catuse, le-au strans prea tare, provocandu-mi leziuni la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! astăzi la scoala o fata mult mai mare decat mine ... Anonim.com Anonim.com Bună ziua! Astăzi la scoala o fata mult mai mare decat mine m-a injurat iar apoi si eu am injurat-o , apoi a venit dupa mine si a inceput sa ma amenințe cu ... (vezi toată discuția)